Hozzávalók: |
Elkészítés: |
fél fej káposzta, 2 fej vöröshagyma, 3-4 sárgarépa, 5-6 kovászolni való uborka, 1 zöldpaprika, 2 paradicsom, Az öntethez: 2 dl tejföl, 2 dl natúr kefír, 2 ek ketchup, 1 ek mustár, só, bors, majoránna, petrezselyemzöld |
Fél fej zsenge fehérkáposztát vékonyra vágok, 2 fej vöröshagymát, 3-4 sárgarépát, 5-6 kovászolni való uborkát, 1 zöldpaprikát és 2 paradicsomot teszek bele karikára vágva. Vékonyan lesózom, alaposan összekeverem, majd tálalásig hűtőben tárolom. Az öntethez az alapanyagokat összekeverem, ízesítem, lehűtöm. Tálaláskor terítem az öntetet a salátára. Szuper. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes. |